طريقة عمل البابا
المقادير
كوب ونصف دقيق
- كوب إلا ربع لبن دافئ
- ثلث كوب زبده
- معلقه كبير خميره -
معلقه سكر
- فأنليا
- ذر ملح
الطريقه
الدقيق مع الخميره والفانليا والملح وننزل بلبن الدافئ ونقلب ونسخ الزبد وننزل علي الخليط هتكون عجينه لأنه وسيله ندهن القوالب زبده ودقيق ونصب ونترك تخمر في مكان دافئ ثم تدخل الفرن علي حراره 180 لمده 40 دقيقه اول متغلي واخد اللون الذهبي نختبرها بخلق وتخرج من القالب وتترك تبرد وجهة الشربات عباره عن 3 كوب سكر 3 كوب ماء عصره لمون أو برتقال ويكون تقيل وسخن ونسي الكيكه وتزيد بلكريمه