طريقة عمل الكنافة بالقشطة

0

                               كنافه بالقشطه

المقادير

نصف كيلو كنافه 
- كوبين لبن معلاقتين نشأ
 - معلاقتين سكر بودر 
- نصف معلقه فأنليا 
 -كوب زبده
 

الطريقه 
 نضع الكنافة بلفريزر ليله أخرجها وقوم بفركها أضع معلاقتين سكر والفانليا وقلبي وأنزل بذبده سايحه وقلبها بحيث تتغلغل الزبد في الكنافة واقسمها نصفين نصف في الصنيه الفرن وبطط واضغط كويس ونكون مجهز القشطه عباره عن معلاقتين النشا والفانليا وعلي النار حتي تقل وسيبيها تبرد ونستخدمها في الكنافة من غير مال الي الاطراف ونضع باقي الكنافة علي الوش بحرص ونبطط علي خفيف وتدخل الفرن علي حراره 250 لمده 30 وفور خروجها تسقي شربات تقيل مكون من 3 كوب سكر 2 كوب ماء عصير لمون