السينابون
الخطير بطريقه غير المره اللي فاتت وهش وجميل بصوص الكراميل...
الطريقه
3 كوب ونص دقيق
نص كوب سمنه او زبده انا استخدمت جنه تسيحيها بس ومتكونش سخنه
2 بيضه
معلقه كبيره سكر
معلقه صغيره ملح
معلقه كبيره محسن او بيكنج بودر
كوب لبن دافي
والتكايه بقي فى الطريقة
انك تحطي معلقتين كريم شانتيه وتقلبيهم ف الدقيق ومعلقه كبيره ممسوحه خميره اعجني لحد ماتلم لو احتاجت ميه دافيه حطي سيبيها تخمر 2 ساعه وطلعيها افرديها وادهني معلقه زبده او سمنه ورشي سكر ابيض او اسمر اللي عندك وقرفه وكاكاو خام ولفي رووول وقطعي بفتله وحطي ف صينيه مدهونه زيت وسبيها تخمر ساعتين كمان وتدخل فرن متوسط 10 دقايق ن تحت والشوايه بقي تاخد لون
وهي ف الفرن اعملي الصوص. .. كوب سكر سخنيه ف طاسه لحد ما لونه يبقي بيج ارفعيه وحطي نص كوب لبن مدوب فيه معلقتين كريم شانتيه بودر وقلبي يسرعه وحطيه عالبوتجاز وهدي عليه وقلبي لحد القوام اللي عوزاه السينايون يطلع سخن تحطي الصوص عليه وبالهنا