طريقة عمل بسكويت العيد
يالا يا بنات واحده تجيب الشاى وانا عليا البسكوت .. عملاه بقمع الكريمه بس طلع حلو
المقادير
كيلو الا ربع دقيق.
. ربع كيلو سكر
..400 جرام زبده.
.فانيليا.
.ريحه البرتقال.
.4بيضات.
.كيس لبن بودره .انا استعملت نيدو كيس صغير
السكر والزبده مع بعض فى المضرب ربع ساعه او تلت ساعه لحد ما يبقى ابيض وكريمر .البيض والفانيليا على بعض وانزلى بيهم على السكر والسمنه وكملى ضرب على تول سرعه ضيفى ريحه البرتقال وكملى ضرب تكونى مجهزه الدقيق وعليه رشه ملح واللبن البودره وانزلى فى العجان على اول سرعه او بايدك واعجنى كويس اوى هتلاقى بدات كور معاكى كملى عجن واخدمى العجينه الفرن يكوت سخن طبعا فى قمع البسكوت لو مفيش يبقى قمع الكريمه زى ما عملت وشكلى فى الصاج وسوى على نار هاديه وبالهنا